It-grundforløb 

Bliv introduceret til brugen af pc og opnå grundlæggende kompetencer i anvendelsen af de vigtigste it-programmer i en kontorpakke.

På dette kompetenceforløb for pc-begyndere lærer du at anvende din pc på et grundlæggende niveau til tekstbehandlings-, regnearks- og databaseopgaver, e-mail-kommunikation, opbygning og præsentation af publikationer og hjemmesider. 

Målgruppe

Kompetenceforløbet henvender sig til personer, der savner kendskab til grundlæggende anvendelse af pc og ønsker en introduktion til at benytte programmerne i en kontorpakke.

Forløbet retter sig mod AMU-målgruppen - dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau. Medarbejdere med en højere uddannelse er selvfølgelig velkomne - og deltager under et andet regelsæt.

Forudsætninger

For personer, der deltager fra begyndelsen, dvs. fra forløbets første dag, er der ingen krav om forudsætninger. Hvis du vælger at deltage på udvalgte kurser i løbet af kompetenceforløbet, anbefaler vi, at du har kendskab til styresystem, dvs. filhåndtering samt anvendelse af mus og tastatur.

Udbytte

Du lærer at håndtere en pc og får viden om styresystem, håndtering af dokumenter, post- & kalendersystem, internet, tekstbehandling, regneark, databaser, grafiske præsentationer og fremstilling af enkle hjemmesider.

Indhold

  • brug af pc og styresystem
  • e-mail og internettjenester
  • grundlæggende anvendelse af en kontorpakke
  • præsentationer & publikationer
  • opbygning af hjemmeside, grundlæggende

>> Indhold i detaljer

Program

På dette forløb arbejder du i Windows 7 og MS Office 2010.

Eksamen

Der er ikke eksamen. Du modtager et bevis efter hvert AMU-kursus, hvis du har deltaget aktivt, løst de stillede opgaver, og efter underviserens vurdering opfyldt kursets mål med tilfredsstillende resultat.

Varighed

Det samlede kursusforløb strækker sig over 29 dage. Du har mulighed for at tilmelde dig HELE forløbet eller udvælge netop de moduler, du har brug for.

Kontaktinformation

Tietgen KompetenceCenter, Odense NV
Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV
Telefon: 65 45 20 01

Sekretær
Helle Kjersgaard
Telefon: 65452017
E-mail: hekj@tietgen.dk

Praktiske oplysninger

Tjek regelsættet ved deltagelse i AMU-kurser & -moduler. Få info om VEU-godtgørelse og andre tilskud. Få styr på reglerne for framelding og udeblivelse.

>> Regelsæt & praktiske info

Kursusmaterialer

Du låner kursusmaterialer, som du efterfølgende har mulighed for at købe på Tietgen KompetenceCenter.

Kursuspris

Forløbet er sammensat af AMU-kurser og delvist offentligt finansieret. Kursusprisen er afhængig af din uddannelses- & beskæftigelsesbaggrund.

>> Få aktuelle AMU pris-informationer

Tilmelding

Du kan tilmelde dig hele kompetenceforløbet - alternativt udvælge de moduler, hvor du har specifikt behov for at få opgraderet dine kompetencer og tilmelde dig dem enkeltvist. 

>> Kursuskalender og tilmelding til enkeltmoduler.

Er du i job, skal du benytte den landsdækkende portal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse via det indsatte link under kursusperioden.

Er du ledig, kan du forhåndstilmelde dig online her på tietgen.dk. Kontakt kursussekretæren og få aktuelle info om priser og regelsæt.

Pris

Kr. 4.858,00. Dette kursus er delvist offentligt finansieret og målrettet AMU-målgruppen (ufaglærte og kortuddannede med en uddannelse til og med erhvervs-uddannelsesniveau). Kursusprisen er derfor afhængig af din uddannelses- & beskæftigelsesbaggrund:

1) Er du i AMU-målgruppen og i job, gælder ovennævnte pris.
2) Er du uden for AMU-målgruppen og i job, er kursusprisen kr. 16.074,55.
3) Er du ledig, kontakt kursussekretæren for info om regelsæt og papirgang.
Kviknr.: 6825

Kontaktinformation

Tietgen KompetenceCenter, Odense NV
Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV
Telefon: 65 45 20 01

Sekretær
Helle Kjersgaard
Telefon: 65452017
E-mail: hekj@tietgen.dk