Computeren & dens styresystem 

Du kan altid finde et kursus, som passer til dit niveau. Korte og intensive forløb af 1-3 dages varighed på flere niveauer.

Under de enkelte kurser finder du indholdsbeskrivelser, deltagerforudsætninger, varighed og priser. Du kan tilmelde dig online - nemt, hurtigt og effektivt.

ArbejdsMarkedsUddannelser (AMU)

Du finder en bred vifte af kurser i dette regi. En beskeden deltagerbetaling og et stort udbud gør disse kurser attraktive for mange.

På AMU-kurser tilbydes et forholdsvis standardiseret kursusindhold (fastlagt af Undervisningsministeriet) målrettet relevante jobfunktioner, og der vil være begrænset mulighed for individuel vejledning og hjælp i forhold til daglige arbejdsopgaver.

Du deltager på hold med 18-24 medkursister, og alle får selvfølgelig stillet en pc til rådighed under kurset. Kursusmaterialerne låner du med mulighed for at købe dem til en rimelig pris.

Der er ikke forplejning med i prisen. På kursusstedet er kantine, hvor du har mulighed for at købe mad og drikkevarer. Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe madpakke.

Hvis du er i målgruppen kan du ansøge om VEU-godtgørelse for løntab.

Du kan også vælge it-værkstedet, hvor du selv bestemmer dine undervisningsdage og arbejder selvstændigt i dit eget tempo.

Pc'en og dens styresystem
- Brug af pc & styresystem (5 dage)

Brug af computeren
- Brug af pc på arbejdspladsen (3 dage)

Computerens styresystem - Windows 7
- Jobrelateret brug af styresystemer på pc (2 dage)