VEU-godtgørelse og regler 

Siden 2011 er det obligatorisk for virksomheder at søge om VEU-godtgørelse til medarbejdernes AMU-kurser på kursusportalen www.efteruddannelse.dk.
VEU-portalen 

 

På efteruddannelse.dk skal du søge om godtgørelse for 95% af alle AMU-kurser. For disse kurser er det pr. 1. november 2011 kun digitale ansøgninger sendt via efteruddannelse.dk, som udløser VEU-godtgørelsen på op til kr. 613 pr. medarbejder pr. dag.

For at kunne bestille kurser og søge VEU-godtgørelse på efteruddannelse.dk skal du bruge en digital medarbejdersignatur. Den får du hos den person, som administrerer din virksomheds digitale signatur.

Det er en god idé at få det praktiske på plads i god tid. I de fleste virksomheder går det hurtigt, men hvis I f.eks. ikke allerede har digitale signaturer, kan det tage nogle dage at få dem leveret via danid.dk eller virk.dk.

Så snart du har din medarbejdersignatur og internt er godkendt til at administrerere kurser, vil du til gengæld kunne tilmelde medarbejdere og søge godtgørelse i løbet af få minutter. 

Behandling af persondata

Oplysninger indtastet på EfterUddannelse.dk behandles i de studieadministrative systemer, der er knyttet til uddannelsen og udveksles med myndigheder og uddannelsesorganer. Formålet hermed er at udføre de studieadministrative opgaver, der er forbundet med uddannelsesaktiviteten.

Undervisningsministeriet, Frederiksholms Kanal 25, 1220 København K er dataansvarlig, og uddannelsesinstitutionen er databehandler.

Der er hjælp at hente på www.efteruddannelse.dk og via vejledninger. 

>> Lyn-guide

>> Brugerguide til virksomheder og enkeltkursister

>> Digital VEU-ansøgning: brugerguide for virksomheder

>> Oversigt over VEU-nyheder - for virksomheder

>> Oversigt over VEU-nyheder - for A-kasser

Kviknr.: 6833
Kontaktperson VEU-godtgørelse

Brug for hjælp?

Kontakt administrationschef
Conny Larsen på tlf. 65 45 25 42 eller mail.