Tietgen KompetenceCenter 

- vi gør viden til kompetencer.
Tietgen Kompetencecenter (TKC) er en afdeling af TietgenSkolen. Et moderne viden- og kompetencecenter, som tilbyder målrettet efteruddannelse og kompetenceafklaring.
 

Vi har ét mål med vores kurser og uddannelser: de skal omsætte den teoretiske viden til handling ude i virksomhederne og hos den enkelte. Derfor vægter vi værktøjerne, det praksisorienterede, dialogen mellem deltagerne og muligheden for netværk højt.

Vi udvikler uddannelser og kurser i et tæt samarbejde med erhvervslivet. Det sikrer, at kompetencerne er de rigtige og helt up to date. Vi indgår ofte i virksomhedernes uddannelsesplanlægning og sammensætter forløb, der matcher virksomhedens særlige forhold og ikke mindst medarbejderens behov.

Hvert år benytter mere end 20.000 kursister og studerende sig af vores brede kursus- og uddannelsesudbud. Vi udbyder uddannelser på alle niveauer – fra Forberedende Voksen Undervisning og Arbejdsmarkedsuddannelser til Akademi- og Diplomuddannelser.

Aktuelt kan der vælges mellem it, sprog, salg, kommunikation, markedsføring, økonomi og regnskab, ledelse og hr samt personlig udvikling.

Individuel vejledning, mulighed for kompetenceafklaring og generel uddannelsesvejledning er nogle af de indsatsområder, vi prioriterer højt og vores kompetente vejledere har alle et bredt kendskab til efter – og videreuddannelse, uanset om man er ledig eller beskæftiget.

Uddannelsesaktiviteterne sker i egne lokaler, i virksomhederne, på eksterne kursussteder eller som en kombination. Der er mange muligheder for at sammensætte forløb der passer ind i den daglige arbejdsgang.

TKC har en vision om at være mere end ”bare” endnu et kompetencecenter.  Vi vil være den foretrukne udbyder og leverandør af kompetenceudvikling, og derfor bestræber vi os på at gøre tingene bedre og differentiere os hvad angår undervisning, professionelt miljø bestående af erfarne undervisere med praktisk erfaring og løbende kompetenceudvikling, et godt studiemiljø med udviklingsorientering og innovation som drivkraft.

Med andre ord vil vi gøre viden til kompetencer i et unikt samspil med virksomhed, medarbejder og borger.

Kursus- & konferencefaciliteter.

Kursuscenter

Tietgen KompetenceCenter har veludstyrede og hyggelige kursus- & konferencefaciliteter i Odense.