Privatlivspolitik 

Hvis du i forbindelse med dit besøg på TietgenSkolens website bliver bedt om at afgive personlige oplysninger, anvender skolen udelukkende disse til brug for vores egen kommunikation med dig.

Vi videregiver aldrig dine oplysninger til andre. Vi garanterer, at vi overholder de til enhver tid gældende bestemmelser i markedsføringsloven og persondataloven.

Brochurebestilling
Vi anvender din adresse til postforsendelse af brochurer og andet relevant materiale vedrørende den/de uddannelser, du har udtrykt interesse for. I tillæg til brochurer kan du altså også på et senere tidspunkt modtage information om f.eks. orienteringsaften eller lignende. Du kan til enhver tid frabede dig yderligere information ved henvendelse til den afdeling, som er afsender af materialet. Din e-mail adresse benyttes kun, hvis vi har spørgsmål til din bestilling.

Tilmelding
Ved tilmelding beder vi dig afgive en række oplysninger, som er nødvendige i forbindelse med registrering på skolen. Det gælder f.eks. CPR-nummer, uddannelse og erhvervserfaring. Disse oplysninger behandles strengt fortroligt. Vi benytter din e-mail adresse til bekræftelse af ordren samt formidling af oplysninger i forbindelse med uddannelsen/kurset.

Når du benytter online tilmelding sendes dine data via en sikker, SSL-krypteret forbindelse. Det sikrer, at kommunikation mellem brugeren og vores server ikke kan opsnappes af tredjepart undervejs og dermed er sikker. Samtidig certificerer det, hvem der ejer siden, så ingen andre kan udgive sig for at være ejer (phishing).

Elektroniske nyhedsbreve
E-nyhedsbreve udsendes med e-mail adresser skjult som bcc (blind carbon copy). Dvs. andre læsere af nyhedsbrevet kan ikke se din e-mail adresse. Vi benytter software beregnet til udsendelse af maillister, som automatisk sørger for, at modtagernes e-mail adresser listes i bcc-feltet. Dette minimerer risikoen for menneskelige fejl. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev, hvorefter vi omgående sletter alle oplysninger, der kan identificere dig i vores database.

Kontakt
Har du spørgsmål til privatlivspolitikken, er du velkommen til at kontakte Tietgen KompetenceCenters webadministrator, Lizzie Clausen på mail licl@tietgen.dk