It i Nyborg & Middelfart 

Få styr på dine it-færdigheder - fra grundlæggende til videregående niveau.

På dette kursusforløb, som er sammensat af AMU-kurser, får du en generel viden om it - fra grundlæggende til videregående niveau.

I undervisningen indgår mange eksempler og cases, og du arbejder i praksis med problemstillingerne. Det betyder, at du får en viden, som umiddelbart kan anvendes.

Målgruppe

Kursusforløbet retter sig mod AMU-målgruppen - dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet. Medarbejdere med en højere uddannelse kan også deltage, men under et andet regelsæt (kontakt kursussekretæren for flere info).

Udbytte

Du arbejder i praksis med pro­blemstillin­gerne, og i undervis­ningen indgår mange eksempler og cases. Det betyder, at du får en viden, som kan bruges i er­hvervslivet. 

Indhold

Du kan vælge at deltage i hele forløbet eller udvælge de kurser, hvor du specifikt har behov for at få opgraderet dine kompetencer.

>> Indhold i detaljer + tilmelding til enkeltkurser

Program

Der undervises i MS Office version 2010.

Eksamen

Der er ikke eksamen. Du modtager et bevis efter hvert AMU-kursus, hvis du har deltaget aktivt, løst de stillede opgaver, og efter underviserens vurdering opfyldt kursets mål med tilfredsstillende resultat.

Varighed

Hele forløbet har en varighed på 29 dage. Du kan vælge at deltage alle dage eller udvælge de kurser, du ønsker.

Kontaktinformation

Tietgen KompetenceCenter, Nyborg
Ringvej 3, 5800 Nyborg
Telefon: 65 45 27 03

Praktiske oplysninger

Tjek regelsættet ved deltagelse i AMU-kurser & -moduler. Få info om VEU-godtgørelse og andre tilskud. Få styr på reglerne for framelding og udeblivelse.

>> Regelsæt & praktiske info

Kursusmaterialer

Du låner kursusmaterialer, som du efterfølgende har mulighed for at købe på Tietgen KompetenceCenter.

Kursuspris

Modulet er sammensat af AMU-kurser og delvist offentligt finansieret. Kursusprisen er afhængig af din uddannelses- & beskæftigelsesbaggrund.

>> Få aktuelle AMU pris-informationer

Tilmelding

Ønsker du at deltage i hele forløbet, tilmelder du dig nedenfor.

Ønsker du at deltage i udvalgte kurser, hvor du har specifikt behov for at få opgraderet dine kompetencer, tilmelder du dig de ønskede kurserenkeltvist.

>> Tilmelding til enkeltkurser

Pris

Kr. 4.494,00. Dette forløb er delvist offentligt finansieret og målrettet AMU-målgruppen (ufaglærte og kortuddannede med en uddannelse til og med erhvervs-uddannelsesniveau). Kursusprisen er derfor afhængig af din uddannelses- & beskæftigelsesbaggrund:

1) Er du i AMU-målgruppen og i job, gælder ovennævnte pris.
2) Er du uden for AMU-målgruppen og i job, er kursusprisen kr. 15.208,05.
3) Er du ledig, kontakt kursussekretæren for info om regelsæt og papirgang.
Kviknr.: 5535

Kontaktinformation

Tietgen KompetenceCenter, Nyborg
Ringvej 3, 5800 Nyborg
Telefon: 65 45 27 03